УСЛУГА

Поддържане на комуникация с клиенти и партньори на Вашата фирма по счетоводни въпроси

Ние от счетоводна къща Бест Файнанс можем да Ви предложим освен качествени счетоводни услуги и поддържане на комуникация с клиенти и партньори на Вашата фирма.

Какво представлява тази услуга?

В нашата практика сме се сблъсквали с разнообразни казуси от различен характер. Независимо от големината на фирмата, през нейния офис ежедневно преминават голям обем от документи, фактури, разписки, отчети и много други.

Понякога работата е толкова динамична, че се случва да се допуснат грешки. Например изплатена е фактура с грешна сума, доставчик е сгрешил данните на фирмата на фактурата или към клиент е изпратена фактура с объркана сума и артикули. В тези и много други подобни случаи  ние поемаме изцяло вместо Вас комуникацията по счетоводните въпроси.

Нашата услуга – поддържане на комуникация с клиенти и партньори на Вашата фирма по счетоводни въпроси ще Ви спести много време и усилия. Вместо Вас, нашите счетоводители ще поемат изцяло всички необходими действия по разрешаване на възникналия казус.

Защо се нуждаете от подобна услуга?

  • Ще можете да се фокусирате върху управлението на бизнеса си.

Не всеки може да се справи със счетоводните казуси, които ще възникнат с клиентите и партньорите на фирмата. С развитие и разширяване на бизнеса, финансовите и счетоводните проблеми, които може да възникнат, стават все по-сложни.

Необходимо е да имате доверен специалист, в когото да сте сигурен, че може да поеме отговорността за тях и да поеме изцяло всички счетоводни операции.

Нашите счетоводители имат нужната квалификация и опит бързо да реагират при възникване на проблеми. Те бързо и коректно ще се свържат с клиента или партньора и ще му съдействат за разрешаване на казуса.

През това време Вие ще можете да се отдадете изцяло на извършване на ежедневните дейности и операции, вместо да следите счетоводните проблеми.

  • Ще сте сигурен, че Вашите клиенти и партньори са удовлетворени на 100%.

Често развиващите се бизнеси имат не само много работа, но и клиенти и партньори. Подобряването на обслужването и създаването на уникално потребителско изживяване е от първостепенна задача за всеки собственик на бизнес.

С нашата услуга - поддържане на комуникация с клиенти и партньори на фирмата Ви по счетоводни въпроси, Вашата фирма ще реагира бързо и навременно при възникване на проблеми. Това ще Ви помогне да създадете трайни отношения с Вашите партньори и по-добра удовлетвореност от обслужването от страна на клиентите.