УСЛУГА

Консултации

Не можете да се справите със счетоводството на Вашата фирма? Искате да започнете собствен бизнес, но се нуждаете от помощ с регистрацията на фирма? А знаете ли, че добрият счетоводител може да Ви спести много време и усилия?

Да помагаме на нашите клиенти да успеят е нашата страст! Ние от счетоводна къща Бест Файнанс сме не просто счетоводители, а най-добрия партньор на Вашия бизнес.

Предлагаме Ви счетоводни консултации, които са изцяло съобразени с Вашите нужди – вида на фирмата Ви, нейната дейност, документооборота, броя на служителите и капитала.

Консултациите могат да включват както професионален съвет, така и предложение за услугите, които можем да извършим за Вас. Например - можем да поемем ангажимент да Ви помогнем да подобрите финансовото си състояние, вътрешните процеси и процедури, да рационализирате счетоводството си, да се справите с документите към институциите и други.

Какво включват нашите счетоводни консултации?

На нашата първа среща за нас е важно да уточним няколко важни въпроса:

  • Кои сте Вие и какви са целите Ви? – Тук трябва да ни разкажете повече за себе и за Вашата фирма. Трябва да сте максимално подробни и да ни запознаете с особеностите на работата на бизнеса Ви. Ако Ви предстои да регистрирате фирма, е добре да ни представите Вашите идеи и какви дейности искате да извършвате.
  • Какви са Вашите проблеми? – Те могат да бъдат счетоводни, финансови, данъчни, със законодателните институции, банки, Европейски фондове и други. Съветваме Ви да ни обясните всичко възможно най-подробно, за да можем да Ви предложим подходящо решение.
  • От какво се нуждаете най-много в момента? – Някои от нашите клиенти се нуждаят от надежден партньор, на когото да поверят изцяло счетоводството си. Дори да имат счетоводител във фирмата, който не може да разреши определен казус, тогава предпочитат да ни наемат за еднократни счетоводни услуги.

Какви професионални консултации Ви предлагаме?

  • Счетоводни консултации – голяма част от фирмите се затрудняват с поддържането на добри счетоводни практики. Благодарение на нашите счетоводни консултации ще Ви помогнем със съвет как да водите точно и ефективно счетоводство. Освен това можем да Ви предложим разнообразни счетоводни услуги.
  • Финансови консултации – нашите специалисти ще Ви помогнат да разберете и значението на числата, които стоят зад Вашите финансови данни и влияят на бизнеса Ви. Ние ще проучим рентабилността на Вашите приходи и разходи и ще Ви дадем финансов съвет как да ги подобрите.
  • Данъчни консултации – ще Ви дадем съвет как правилно да оформите документацията си и какви действия да предприемете, за да се възползвате от всички облекчения на Българското законодателство. Когато не можете да се справите сами, готови сме да го направим вместо Вас!
  • Консултации за регистрация на фирма – вече не сте сами по пътя на мечтите си! След като се запознаем подробно с Вашия бизнес план и идеи, ще Ви препоръчаме най-добрата форма на управление.

Нуждаете се от счетоводна консултация още ДНЕС?

Свържете се със счетоводна къща Best Finance  на телефони:

Град София - +359 2 946 83 55.

Град Варна - +359 885 617 370.