УСЛУГА

Изготвяне на документи за външно финансиране и Евро проекти

Искате да разширите дейността на Вашата фирма, но се нуждаете от външно финансиране? Трябва да изготвите бизнес план, но не знаете какви са изискванията?

В днешно време много малки фирми, бизнеси и физически лица търсят външно финансиране за реализация на своите проекти. Това финансиране може да дойде както от международни или български инвеститори, така и от Европейски проекти.

Защо да ни се доверите за изготвяне на документи за външно финансиране и Евро проекти?

Европейският съюз предоставя финансиране на редица проекти и програми в България. Той предоставя изключително подробна информация за всички изисквания, които кандидатите трябва да спазят. Има и строги правила за начина, по който трябва да се използват и отчетат предоставените по програмите средства. Те могат да бъдат предоставени както под формата на субсидии и ваучери, така и като заем.

Ключов момент при кандидатстване за такъв вид финансиране е изготвянето на проектно предложение и бизнес план. Повечето Европейски програми имат уловки, които на пръв поглед изглеждат „незначителни”, но могат да станат причина за допускане на грешки при попълване на документацията.

Ние от Бест Файнанс Ви препоръчваме да се доверите на нашия екип за изготвянето на документи за външно финансиране и Европроекти. Ние не само сме запознати с целия процес и необходимите документи, но и познаваме подробно всички актуални Европрограми.

Нашите счетоводители ще бъдат Вашият доверен партньор по време на изготвянето на документите за външно финансиране. Тяхната първа задача е да Ви помогнат като разгледат подробно идеята и Ви дадат насоки как да разработите своя бизнес план по най-добрия начин. След това те изцяло ще поемат изготвянето и подаването на цялата документация коректно и в срок, съобразен с програмата за външно финансиране.

С какво друго можем да Ви помогнем?

Често нашите клиенти искат да развият своя бизнес, но не знаят в каква посока да тръгнат! Ние можем да Ви предложим професионална консултация, в която ще Ви представим всички възможности за външно финансиране и Европрограми.

Ще разгледаме финансовия анализ и текущото състояние на фирмата Ви и на тяхна база ще Ви препоръчаме към коя програма или Европроект да се насочите.

Ако вече сте избрали и имате бизнес план, не се колебайте да ни се доверите при изготвянето на документите за външно финансиране и Европроекти.