УСЛУГА

Изготвяне на документи за финансови институции и банки

Затруднявате се с коректно и правилно изготвяне на документацията, изисквана от банките? Смятате, че е невъзможно да се справите с тази задача бързо и лесно?

Вече не е нужно сами да се лутате по финансовите институции и да попълвате документи. Работата на счетоводна къща Бест Файнанс е да направим Вашата работа по-лесна! Да поемем изцяло всички задължения, свързани със счетоводството и документацията на Вашата фирма. И по този начин да Ви предложим ефективни и качествени счетоводни услуги.

Вече не е необходимо да се чудите как да изпълните всички изисквания на финансовите институции и банките. Няма значение дали искате да отворите фирмена сметка, да преместите парични потоци или да кандидатствате за кредит. Ние Ви предлагаме услугата – изготвяне на документи за финансови институции и банки.

Какво представлява нашата услуга?

Винаги преди да преминем към изготвянето на документи за финансови институции и банки, провеждаме консултация с Вас. 

Нейната цел е да ни обясните от какво точно се нуждаете  - кредит, рефинансиране на задължения, заплащане на задължения и данъци към държавата или банки, прехвърляне на активи и други. Следващата стъпка е заедно да разгледаме Вашето текущо и годишно финансово състояние и отчети от последните месеци. Използвайки тази информация, нашите счетоводители ще Ви дадат професионален съвет как е най-добре да постъпите.

След като сте взели информирано решение, ние ще преминем към изготвянето на документи за финансови институции и банки. Нашите специалисти са напълно запознати с изискванията на всяка финансова институция и банка. Те не само ще попълнят документите, но и ще ги подадат и задвижат необходимите процедури вместо Вас.

Защо да се доверите на нашия екип?

Изборът на счетоводител е най-важното решение, което ще вземете. Няма значение дали се нуждаете от изготвяне на документи за финансови институции и банки или пълно счетоводно обслужване. Ние от счетоводна къща Бест Файнанс ще Ви осигурим подходящи, навременни и ефективни счетоводни услуги и професионални съвети.

Доверете се на дългогодишния опит и квалификации на нашия екип и ние ще Ви помогнем да развиете своя бизнес!