УСЛУГА

Еднократни счетоводни услуги

Затруднявате се с подаване на годишната си данъчна декларация? Искате да кандидатствате за Европроект, но не знаете дали изпълнявате изискванията? Нуждаете се от помощ с попълване на документите според изискванията на институциите?

Ние от счетоводна кантора Best Finance сме професионалисти с дългогодишен опит в сферата на счетоводството и финансите. Можем да бъдем от полза и на Вас чрез нашата услуга – еднократни счетоводни услуги.

Какво представлява тази услуга?

От професионалния си опит знаем, че много малки и средни предприятия могат да си позволят разхода да плащат всеки месец такса към счетоводна къща. Обикновено нямат собствени счетоводни отдели и функцията на счетоводител се поема управителя или собственика. Рядко тази длъжност се изпълнява от професионалист с голям опит.

По тази причина, ние от счетоводна къща Best Finance решихме да Ви предложим еднократно счетоводно обслужване. То позволява да се обърнете към нас с определен казус или проблем, които не можете сами да разрешите БЕЗ да се обвързвате допълнително с нас.  

Доверете се на нашите професионалисти! Без допълнителен ангажимент към нас, ние ще Ви помогнем да вземете най-добрите счетоводни и финансови решения за Вашия бизнес!

Ние се стараем винаги да сме Ви полезни и да разширяваме обхвата на нашите счетоводни услуги. Затова предлагаме и еднократно счетоводно обслужване и на физически лица. Няма значение дали работите като фрийлансъри или планирате да регистрирате своя собствена фирма. Нашият екип може да Ви асистира с професионална консултация, помощ с регистрацията на фирма, попълване и подаване на Годишна данъчна декларация, изготвяне на декларации и други.

Защо да се доверите на екипа на Бест Файнанс?

Нашата цел е да Ви представяме винаги качествени счетоводни услуги, съобразени с Вашите индивидуални нужди и актуална икономическа обстановка. Нашите счетоводители имат дългогодишен опит и са запознати с действащите закони и нормативни актове в страната и Европейския съюз. Без значение от сферата на Вашата дейност, те ще Ви предоставят пълна и изчерпателна информация как може да се реши Вашия казус и как ще Ви съдействаме.

Освен това, можем да Ви предложим и счетоводни, финансови и данъчни консултации.

Доверете се на професионалистите на Бест файнанс още ДНЕС като се свържете с нас чрез контактната форма на нашия сайт.