НАШИТЕ УСЛУГИ

Какви счетоводни услуги Ви предлагаме?

Защо да изберете услугите на
счетоводна кантора Best Finance?


 • Можем да Ви предложим счетоводни услуги, съобразени с вида на дейност, правната форма на фирмата и обема от документи, които генерирате.
 • Нашите счетоводители имат не само нужната квалификация и опит, но и познават в детайли българското и международно законодателство
 • Гарантираме Ви, че нашите счетоводни услуги са съобразени с изискванията на законодателството на Република България, ЕС, всички финансови институции и банки.

Помагаме Ви да разберете
нуждите на Вашия бизнес!

  • Професионални консултации75%
  • Удовлетворени клиенти95%

Няма значение дали управлявате малка, средна или голяма фирма. Правилното попълване на документацията, финансовото, счетоводното и данъчното управление са от голямо значение за Всеки бизнес! Нашите счетоводители могат да Ви помагнат да се справите с тези предизвикателства.

Предлагаме Ви както абонаменти,
така и еднократни счетоводни услуги.


Екипът ни ще Ви помогне с професионална консултация, пълно стечоводно обслужване и еднократни счетоводни услуги.

Изготвяме и документи за външно финансиране, Евро проекти, финансови институции и банки. Поддържаме комуникация с клиенти и партньори на Вашата фирма по всички счетоводни въпроси.

Защо да изберете външни счетоводни услуги?

Обикновено се смята, че счеводството трябва да се извършва в структурата на фирмата. За откриване на собствен счетоводен отдел се нуждаете от начална инвестция за офиса, неговото оборудване и закупуване на необходимия софтуер. Следва да намерите квалифицирани счетоводители, които да поемат всички финансови дейности.

За съжаление, не всяко малко предприятие, стартиращ бизнес или предприемач може да си позволи да наеме счетоводител на пълен работен ден. От друга страна, не може да се очаква от обикновените служители да имат необходимите знания, умения и опит да се справят с нарастващите счетоводни задачи.

Интересен факт е, че много хора свързват счетоводството единствено с изготвяне и проследяване на фактури и движенията по банковите сметки, но то е много по-всеобхватно.

Понякога се срещат сложни и нетрадиционни казуси, които не са по силите на хора без счетоводно образование. Дори да се постараят, те не са на 100% запознати със законодателството на Република България и изскванията на институциите. Могат да прочетат законите или да потърсят в Интернет необходимата информация, но правилното ù разбиране и прилагане е въпрос на професионален опит.

Именно това е причината над 62% от малките фирми да имат проблеми с изготвяне на финансовите отчети, управлението на финансовите операции и плащането на данъците.

Ако и Вие сте изправени пред този проблем, може би е време да помислите да се възползвате от счетоводните услуги на външни изпълнители. Това са счетоводни кантори, които са специализирани в предлагане на пълно счетоводно, финансово и данъчно обслужване.

Какви са ползите на външните счетоводни услуги?

 • Рентабилност – може да Ви се струва по-ефиктивно да имате собствен счетоводен екип, но не забравяйте да вземете предвид всички разходи, които ще имате по него. Тук се включват не само първоначалната инвестиция по оборудването на офис, но и общите разходи по наемането, обучението и надзора на служителите. Не забравяйте и заплатите и осигуровките, които ще трябва да им плащате ежемесечно.
  Наемането на счетоводна къща ще Ви спести прекомерните оперативни разходи. Избирайки техните счетоводни услуги, Вие ще имате до себе си надежден партньор, който ще Ви помогне да управлявате правилно Вашите финанси.
 • Качествени счетоводни услуги – за Вас ще работи екип от професионалисти с дългогодишен опит в различни отрасли. Всички задачи винаги ще бъдат извършени навреме и ще бъдете изрядни пред държавните институции и банките.
 • Повишаване на производителността – ще имате възможност да оставите счетоводството на професионалистите, а Вие да се фокусирате върху основните дейности на фирмата си. Същевремнено ще получите пълна подкрепа за счетоводни, финансови и данъчни въпроси и доверен счетоводител, готов да отговори на всичките Ви въпроси по всяко време.
 • Надежно обслужване – вече няма да зависи от Вас да следите задачите по счетоводството дали се изпълняват в срок и според изискванията на институциите. Вашият счетоводител не само ще отговаря, а и ще гарантира, че цялата документация ще бъде винаги изрядна и всички срокове ще бъдат спазени.
 • Повишена сигурност – счетоводните кантори имат строги процедури и мерки, за да гарантират сигурността на информацията, предоставена от техните клиенти.
 • Гъвкаво ценообразуване, съобразено с документооборота, броя на служителите и нуждите на фирмата.